Pyydä tarjous


Asbestityöt turvallisesti

ASBESTIPURKU JA ASBESTIKARTOITUS AMMATTITAIDOLLA

Gles Kokonaispurut Oy tekee asbestipurkutyöt koko Etelä-Suomen alueella, sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan myös laajemminkin. Tarvittaessa saat meiltä myös asbestikartoitukset.

Mahdollinen rakenteiden asbestipitoisuus tulee aina selvittää ennen purkutöiden aloittamista, kun kyseessä on ennen vuotta 1994 valmistunut rakennus. Mikäli asbestia löytyy, tulee purkutyöt suorittaa asianmukaisena asbestipurkutyönä. Näin varmistetaan asbestin poistaminen turvallisesti.

Vaikka ehjät ja hyväkuntoiset asbestimateriaalit eivät sellaisinaan olekaan vaarallisia, voivat ne kuitenkin rikkoutuessaan levittää ilmaan asbestipölyä, joka taas voi päätyä elimistöön hengitysteitse. Asbesti on erittäin vaarallista terveydelle, eikä se poistu elimistöstä kerran sinne jouduttuaan, joten mahdollisen asbestin kanssa kannattaa aina toimia varovasti. Paitsi että laki edellyttää asbestipitoisten rakenteiden purkamista asianmukaisena asbestipurkutyönä, kannattaa siitä huolehtia myös terveyssyistä.

ASBESTIKARTOITUS

Alkuvuodesta 2016 voimaan astuneen lakiuudistuksen johdosta asbestipurku on tehtävä kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin ennen purkutöiden aloittamista. Mikäli et ole varma siitä löytyykö rakenteista asbestia, saat meiltä myös asbestikartoitukset. Säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa, kun saat kaiken tarvittavan samasta paikasta – sekä asbestikartoitukset, että asbestipurkutyöt.

MUUT HAITTA-AINEPURUT

Tarvittaessa teemme ammattitaidolla myös homepurkutyöt ja muut haitta-ainepurkutyöt. Asbestipurkutöiden tapaan hoidamme myös muut haitta-ainepurut tavalla, jolla estetään haitallisten aineiden kulkeutuminen ja leviäminen muualle ympäristöön.

Asbestipurku ja muut haitta-ainepurut, sekä asbestikartoitukset yksityisille ja yrityksille koko Etelä-Suomen alueella – Gles Kokonaispurut Oy tarjoaa laadukkaan ja kokonaisvaltaisen palvelun. Ota yhteyttä!

VASTUULLINEN KUMPPANI