Pyydä tarjous


Monipuoliset purkutyöt - Espoo

PURKUTYÖT VANKALLA AMMATTITAIDOLLA

Gles Kokonaispurut Oy tekee ammattitaidolla kaikenlaiset purkutyöt laidasta laitaan Espoon alueella. Meiltä onnistuu myös asbestipurku luvanvaraisena purkutyönä, samoin kuin muutkin vaativammat purkutyöt. Palvelemme sekä yksityisiä, että yrityksiä ja teemme purkutyöt joko tuntiveloituksena tai urakkana.

Pitkän kokemuksen tuoma vankka ammattitaito takaa, että jokainen yksittäinen työ tehdään turvallisesti alusta loppuun saakka. Meiltä löytyy monipuolinen ja laadukas konekanta, sekä osaavat tekijät, joilta saat esimerkiksi seuraavat purkutyöt:

ASBESTIPURKU

Asbestipurku turvallisesti alan ammattilaiselta – teemme asbestipurkutyöt ja tarvittaessa myös asbestikartoitukset luvanvaraisesti kaikenlaisiin kohteisiin. Asbestitöiden lisäksi teemme tarvittaessa myös muut haitta-ainepurut, sekä homepurkutyöt.

KOKONAISPURKU

Kokonaispurku eli massiivipurku tarkoittaa nimensä mukaisesti kokonaisten rakennusten purku-urakkaa, oli kyseessä sitten kerrostalo, omakotitalo tai vaikka teollisuusrakennus. Käytössämme on alan johtavien laitevalmistajien koneet ja laitteet, joiden avulla kaikenlaisten kohteiden purku onnistuu turvallisesti aina isoista pieniin kohteisiin.

TEOLLISUUSPURKU

Teollisuuspurkuun liittyy aina omat haasteensa, jotka kannattaa huomioida jo ennen purkutöiden aloittamista. Selvitämme aina kohteen turvallisuusmääräykset ja muut mahdollisesti purkutöihin vaikuttavat säädökset ennen purkutöiden aloittamista. Monipuolinen konekantamme mahdollistaa esimerkiksi metalli- ja teräselementtien, betoni- ja tiilirakenteiden, sekä erilaisten putkien, säiliöiden ja muiden vastaavien purkutyöt.

KONEPURKU

Käytössämme olevien purkurobottien avulla hoidamme laajojenkin kokonaisuuksien piikkauksen ja muut purkutyöt mahdollisimman sujuvalla aikataululla. Konepurkutyöt suoritetaan alan johtavien valmistajien koneilla ja laitteilla, jotka kuuluvat markkinoiden tasokkaimpiin.

SANEERAUSPURKU

Saneerauspurku kokemuksella – teemme remonttipurkutyöt kaikenlaisiin kohteisiin. Remonttipurku on välttämätön työvaihe ennen remontin toteuttamista ja se valmistaa kohteen uusia toimenpiteitä varten, sekä tarjoaa pohjan muutostöille.

KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Olennainen osa onnistunutta purkutyötä on aina jätteiden asianmukainen lajittelu ja toimitus jatkokäsittelyyn. Huolehdimme purkujätteen lajittelusta ja poiskuljetuksesta kierrätykseen tai muuhun sopivaan jatkokäsittelyyn, joka kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

Asbestipurku ja muut purkutyöt laidasta laitaan Espoon ja muun Etelä-Suomen alueella – Gles Kokonaispurut Oy tekee isot ja pienet purkutyöt sekä kotitalouksille, että yrityksille. Ota yhteyttä!

VASTUULLINEN KUMPPANI