Pyydä tarjous


Purkutyöt kokemuksella - Helsinki

ASBESTIPURKU JA MUUT ERILAISET PURKUTYÖT

Gles Kokonaispurut Oy tekee monipuolisesti erilaiset purkutyöt Helsingissä ja muun Etelä-Suomen alueella. Palvelemme sekä yksityisiä, että yrityksiä ja teemme asiantuntevasti kaikenkokoiset purkutyöt laidasta laitaan. Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito takaa, että työt tehdään turvallisesti ja mahdollisimman sujuvalla aikataululla alusta loppuun saakka. Meiltä löytyy monipuolinen konekanta ja asiansa osaavat tekijät, joilta saat purkutyöt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai urakkana. Teemme esimerkiksi seuraavat purkutyöt:

ASBESTIPURKU

Asbestipurkutyöt luvanvaraisesti tehtynä – meiltä asbestipurku turvallisesti ja ammattitaidolla tehtynä kaikenlaisiin kohteisiin. Tarvittaessa teemme myös asbestikartoitukset! Asbestitöiden lisäksi saat meiltä myös muut haitta-ainepurut ja homepurkutyöt.

MASSIIVIPURKU

Massiivipurku eli kokonaispurku käsittää kokonaisten rakennusten purkamisen, olipa kyseessä omakotitalo, kerrostalo tai vaikka teollisuushalli. Puramme sujuvasti kaikenlaiset ja kaikenkokoiset kohteet käytössämme olevan alan johtavien laitevalmistajien koneista ja laitteista koostuvan kaluston avulla.

TEOLLISUUSPURKU

Monipuolisella konekannallamme puramme esimerkiksi tiili- ja betonirakenteet, metalli- ja teräselementit, säiliöt, putket, piiput ja koneet. Teollisuuspurkuun liittyy omat haasteensa, jotka on hyvä huomioida ennen purkutöiden aloittamista; otamme aina huomioon kohteen turvallisuusmääräykset, sekä muut mahdolliset purkutöihin vaikuttavat säännökset ja asiat.

KONEPURKU

Konepurkutyöt hoituvat turvallisesti käytössämme olevilla johtavien valmistajien koneilla ja pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Suurtenkin kokonaisuuksien purku ja piikkaus hoituu sujuvalla aikataululla käytössämme olevien purkurobottien avulla.

REMONTTIPURKU

Remonttipurkutyöt ammattitaidolla – teemme saneerauspurut kaikenlaisiin kohteisiin. Remonttipurku valmistaa kohteen uusia toimenpiteitä varten ja se on välttämätön työvaihe ennen remontin toteuttamista.

VASTUULLINEN TOIMINTATAPA

Tärkeä osa purkutyötä on myös jätteiden lajittelu ja toimittaminen asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Huolehdimme aina purkujätteen lajittelusta ja kuljetuksesta kierrätykseen tai muuhun sopivaan paikkaan, jossa jätteestä huolehditaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavalla tavalla.

Asbestipurku ja muut isot ja pienet purkutyöt laidasta laitaan – Gles Kokonaispurut Oy tarjoaa laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun. Toimimme Helsingin ja muun Etelä-Suomen alueella, ota yhteyttä!

VASTUULLINEN KUMPPANI