Pyydä tarjous


Purkutyöt ammattitaidolla - Järvenpää

ISOT JA PIENET PURKUTYÖT SOPIMUKSEN MUKAAN

Asbestipurku ja muut purkutyöt alan ammattilaiselta Järvenpään alueella – Gles Kokonaispurut Oy tekee sujuvasti isot ja pienet purkutyöt sekä kotitalouksille, että yrityksille. Palvelemme sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai urakkapohjalta.

Meiltä löytyy kokeneet ammattilaiset ja monipuolinen konekanta. Näiden ansiosta pystymme toteuttamaan kaikenlaiset purkutyöt mahdollisimman sujuvalla aikataululla ja turvallisesti alusta loppuun. Meiltä saat esimerkiksi seuraavat purkutyöt:

ASBESTIPURKU

Asbestipurku turvallisesti – teemme asbestipurkutyöt ja tarvittaessa myös asbestikartoitukset luvanvaraisesti kaikenlaisiin kohteisiin. Asbestitöiden lisäksi meiltä onnistuu myös muut haitta-ainepurut, sekä homepurku.

KOKONAISPURKU

Kokonaispurku eli massiivipurku käsittää kokonaisten rakennusten purkamisen aina omakotitaloista ja kerrostaloista teollisuushalleihin, tai mitä tahansa näiden väliltä. Monipuolisten koneiden ja laitteidemme ansiosta meiltä onnistuu kaikenlaisten ja -kokoisten kohteiden purkaminen laidasta laitaan.

TEOLLISUUSPURKU

Yksi erikoisosaamiseemme kuuluvista alueista on teollisuuspurku; puramme sujuvasti esimerkiksi teräs- ja metallielementit, betoni- ja tiilirakenteet, sekä erilaiset säiliöt, koneet, putket ja piiput, mitä tahansa tarvitaankin! Teollisuuspurkuun liittyy monesti omat haasteensa, joihin lukeutuu esimerkiksi kohteen turvallisuusmääräykset ja muut mahdolliset purkutöihin vaikuttavat säännökset ja yksityiskohdat. Huolehdimme luonnollisesti myös näiden noudattamisesta.

KONEPURKU

Vaativatkin purkutyöt hoituvat käytössämme olevilla johtavien valmistajien koneilla ja laitteilla, joiden käytöstä vastaavat kokeneet ammattilaiset. Laajojenkin kokonaisuuksien piikkaus onnistuu tehokkaasti käytössämme olevien purkurobottien avulla.

SANEERAUSPURKU

Remonttipurku on välttämätön työvaihe ennen remontin toteuttamista ja se antaa pohjan uusille toimenpiteille. Teemme saneerauspurut kaikenlaisiin kohteisiin, olipa kyseessä pieni tai laaja kokonaisuus.

ASIANTUNTEVA PALVELU

Olennaisessa osassa kokonaisvaltaisesti onnistunutta purkutyötä on purkujätteen lajittelu ja poiskuljetus asianmukaiseen jatkokäsittelypaikkaan. Huolehdimme aina mahdollisuuksien mukaan purkujätteen kierrätyksestä ja hävittämisestä mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavalla tavalla.

Asbestipurku ja muut purkutyöt laidasta laitaan Järvenpään ja muun Etelä-Suomen alueella – Gles Kokonaispurut Oy tarjoaa laadukkaan palvelun kotitalouksille ja yrityksille. Ota yhteyttä!

VASTUULLINEN KUMPPANI