Pyydä tarjous


Kaikenkokoiset purkutyöt - Kerava

PURKUTYÖT ALAN AMMATTILAISELTA LUOTETTAVASTI

Asbestipurku ja muut purkutyöt sekä kotitalouksille, että yrityksille Keravan alueella – Gles Kokonaispurut Oy tekee ammattitaidolla kaikenlaiset ja kaikenkokoiset purkutyöt laidasta laitaan.

Meiltä löytyy pitkä ja monipuolinen kokemus alalta, joten työt tehdään alusta loppuun saakka turvallisesti ja mahdollisimman sujuvalla aikataululla. Monipuolinen konekanta ja asiansa osaavat kokeneet tekijät varmistavat työn laadun. Meiltä saat esimerkiksi seuraavat purkutyöt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai urakkana:

ASBESTIPURKU

Asbestipurku ja tarvittaessa myös asbestikartoitukset luvanvaraisesti tehtynä – meiltä saat kaikki asbestityöt turvallisesti kaikenlaisiin kohteisiin. Asbestipurkutöiden lisäksi teemme ammattitaidolla myös muut haitta-ainepurut, kuten homepurkutyöt.

KOKONAISPURKU

Kokonaispurku eli massiivipurku on nimensä mukaisesti kokonaisten rakennusten purkamista. Puramme samalla ammattitaidolla kaikenkokoiset kohteet, olipa kyseessä omakotitalo, kerrostalo tai vaikka teollisuusrakennus. Alan johtavien laitevalmistajien koneista ja laitteista koostuva kalusto takaa sujuvan palvelun.

KONEPURKU

Konepurkutyöt sujuvasti monipuolisella konekannalla pitkän linjan ammattilaisten tekemänä. Purkurobotit piikkaavat suuretkin kokonaisuudet sujuvasti ja turvallisesti, joten myös vaativien kohteiden purkutyöt onnistuvat sujuvalla aikataululla.

TEOLLISUUSPURKU

Monipuolisella konekannallamme puramme mm. betoni- ja tiilirakenteet, metalli- ja teräselementit, erilaiset säiliöt, putket ja piiput, sekä muut vastaavat elementit ja rakenteet. Teollisuuspurkuun liittyy aina omat haasteensa, jotka liittyvät monesti työn haastavuuden lisäksi myös kohteen turvallisuusmääräyksiin ja muihin mahdollisiin purkutöihin vaikuttaviin säännöksiin; otamme luonnollisesti myös nämä aina huomioon.

SANEERAUSPURKU

Remonttipurkutyöt kaikenlaisiin kohteisiin. Saneerauspurku on välttämätön työvaihe ennen tilan uudistamista ja se antaa pohjan uusille toimenpiteille.

VASTUULLINEN PALVELU

Meille tärkeä osa purkutyötä on myös purkujätteen asianmukainen lajittelu ja poiskuljetus sopivaan jatkokäsittelypaikkaan. Pyrimme aina hoitamaan purkujätteen käsittelyn mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavalla tavalla.

Asbestipurku ja muut purkutyöt alan ammattilaiselta Keravan ja muun Etelä-Suomen alueella – Gles Kokonaispurut Oy tekee purkutyöt sekä kotitalouksille, että yrityksille. Hoidamme kaikki purkutyöt pitkällä kokemuksella, olipa kyseessä iso tai pieni kokonaisuus. Ota yhteyttä!

VASTUULLINEN KUMPPANI