Pyydä tarjous


Massiivipurku kokonaisvaltaisesti

KOKONAISPURKUTYÖT PIENIIN JA ISOIHIN KOHTEISIIN

Gles Kokonaispurut Oy tekee massiivipurkutyöt sekä yksityisille, että yrityksille koko Etelä-Suomen alueella ja sopimuksen mukaan myös laajemmin. Teemme kokonaispurkutyöt vankalla kokemuksella ja laadukkaalla kalustolla, josta löytyy oikeanlaiset koneet ja laitteet jokaiseen kohteeseen.

Hoidamme ammattitaidolla vaativatkin kokonaishankkeet. Puramme turvallisesti ja tehokkaasti vanhat rakennukset tai vaihtoehtoisesti osan niistä. Käytämme aina tapauskohtaisesti kohteeseen parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvia menetelmiä ja koneita. Teemme kokonaispurku- eli massiivipurkutyöt sekä kokonaisurakkana, että tuntityönä.

Teemme kokonaispurkutyöt ympäri vuoden sekä isoihin, että pienempiin kohteisiin ja hoidamme purkutyöt ammattitaidolla aina alusta loppuun saakka. Varsinaisen purkutyön jälkeen lajittelemme purkujätteet ja kuljetamme ne pois kierrätykseen tai muuhun jatkokäsittelyyn – tärkeä osa asianmukaisesti suoritettua purkutyötä on aina myös jätteiden lajittelu ja kierrätys.

Puramme esimerkiksi omakotitalot, kerrostalot, tehtaat, teollisuushallit ja muut rakennukset. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta toteutukseen. Pitkän linjan purkuosaaminen ja erikoiskalusto takaavat, että jokainen kohde saadaan purettua turvallisesti ja mahdollisimman sujuvalla aikataululla.

Massiivipurkutyöt alan ammattilaiselta Etelä-Suomen alueella – ota yhteyttä ja pyydä tarjous kokonaispurkutyöstä!

VASTUULLINEN KUMPPANI