Pyydä tarjous


Remontti- ja saneerauspurku

SANEERAUSPURUT KAIKENKOKOISIIN KOHTEISIIN

Remonttipurku alan ammattilaiselta Etelä-Suomen alueella ja sovittaessa myös laajemmin. Gles Kokonaispurut Oy tekee saneerauspurkutyöt kaikenlaisiin ja -kokoisiin kohteisiin sekä yksityisille, että yrityksille. Pitkän kokemuksen tuoma vankka ammattitaito takaa, että työt hoituvat turvallisesti ja mahdollisimman sujuvalla aikataululla alusta loppuun saakka. Hoidamme purkutyöt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai kokonaisurakkana.

Käytännössä saneerauspurku valmistaa kohteen uusia toimenpiteitä varten. Teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset saneerauspurkutyöt monipuolisella kalustollamme, josta löytyy varmasti oikeanlaiset laitteet jokaiseen kohteeseen.

Pitkän kokemuksen tuoma vankka ammattitaito yhdistettynä monipuoliseen kalustoon takaavat, että jokainen remonttipurku tehdään alusta loppuun asti turvallisesti ja mahdollisimman sujuvalla aikataululla. Olennaisessa osassa oikein suoritettua saneerauspurkua on myös purkujätteen lajittelu ja kierrätys – huolehdimme aina jätteen lajittelusta ja toimituksesta asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Saneerauspurku alan ammattilaiselta koko Etelä-Suomen alueella, sekä sopimuksen mukaan myös laajemmin – Gles Kokonaispurut Oy tarjoaa laadukkaan palvelun sekä yksityisille, että yrityksille. Ota yhteyttä!

VASTUULLINEN KUMPPANI