Pyydä tarjous


Teollisuuden purkutyöt

TEOLLISUUSPURKU ALUSTA LOPPUUN SAAKKA

Gles Kokonaispurut Oy tekee teollisuuspurkutyöt ammattitaidolla koko Etelä-Suomen alueella, sekä sopimuksen mukaan myös laajemmin. Monipuolisella konekannallamme hoidamme esimerkiksi tiili- ja betonirakenteiden, teräs- ja metallielementtien, putkien, säiliöiden, piippujen ja koneiden purkutyöt.

Pitkän kokemuksen tuoman ammattitaidon ansiosta teollisuuspurkutyöt onnistuvat turvallisesti kaikenlaisiin kohteisiin. Meillä on käytössämme laadukas ja monipuolinen kalusto, jonka ansiosta vaativienkin kohteiden purkutyöt onnistuvat sujuvasti alusta loppuun saakka. Olennaisessa osassa onnistunutta kokonaistoteutusta on aina purkujätteen asianmukainen lajittelu ja kierrätys – huolehdimme aina jätteen lajittelusta ja kuljetuksesta jatkokäsittelyyn.

Teollisuuden purkutöihin liittyy aina omat haasteensa, jotka on otettava huomioon ennen purkutöiden aloittamista. Huomioimme aina tapauskohtaisesti kunkin teollisuuskohteen yksilölliset turvallisuusmääräykset, sekä muut vastaavat purkutöihin vaikuttavat säännökset ja erityispiirteet. Palveluumme kuuluu kaikki teollisuusympäristössä tapahtuva purkaminen, johon sisältyy myös piikkaustyöt, sekä timanttisahaukset- ja poraukset esimerkiksi betonielementtejä purettaessa.

Teollisuuspurku Etelä-Suomen alueella – Gles Kokonaispurut Oy tekee purkutyöt ammattitaidolla sekä yksityisille, että yrityksille. Ota yhteyttä!

VASTUULLINEN KUMPPANI