Pyydä tarjous


Purkutyöt sujuvasti - Vantaa

PURKUTYÖT YKSITYISILLE JA YRITYKSILLE

Asbestipurku ja muut purkutyöt kokeneelta alan ammattilaiselta Vantaan alueella – Gles Kokonaispurut Oy palvelee sekä kotitalouksia, että yrityksiä. Teemme isot ja pienet purkutyöt kaikenlaisiin kohteisiin sopimuksen mukaan joko tuntiveloituksena tai urakkana.

Monipuolinen konekanta ja kokeneet tekijät varmistavat, että purkutyöt suoritetaan turvallisesti ja mahdollisimman sujuvalla aikataululla alusta loppuun saakka. Toteutamme esimerkiksi seuraavat purkutyöt:

ASBESTIPURKU

Asbestipurku ja tarvittaessa myös asbestikartoitukset luvanvaraisena työnä – meiltä saat kaikki asbestityöt turvallisesti kaikenlaisiin kohteisiin. Asbestipurun lisäksi teemme myös muut haitta-ainepurut sekä homepurkutyöt.

KOKONAISPURKU

Massiivipurku eli kokonaispurku tarkoittaa nimensä mukaisesti kokonaisten rakennusten purkamista. Puramme kaikenlaiset kohteet aina omakotitaloista kerrostaloihin ja teollisuusrakennuksiin, sekä kaikkea siltä väliltä – mitä tahansa tarvitsetkin!

TEOLLISUUSPURKU

Teollisuuspurku pitää sisällään omat haasteensa, jotka voivat purkutöiden haastavuuden lisäksi liittyä myös kohteen turvallisuusmääräykset, sekä muut mahdolliset purkutöihin vaikuttavat säännökset. Otamme nämä asiat huomioon aina ennen työn aloittamista. Puramme sujuvasti esimerkiksi teräs- ja metallielementit, tiili- ja betonielementit, säiliöt, piiput, putket ja koneet, sekä muut vastaavat elementit ja rakenteet.

KONEPURKU

Käytössämme olevat purkurobotit piikkaavat laajatkin kokonaisuudet sujuvalla aikataululla. Meiltä löytyy pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito ja markkinoiden johtavien valmistajien koneet ja laitteet – näiden ansiosta puramme vaativatkin kohteet sujuvasti.

SANEERAUSPURKU

Remonttipurkutyöt kokemuksella kaikenlaisiin kohteisiin. Käytännössä saneerauspurku valmistaa kohteen uusia toimenpiteitä varten ja se on välttämätön työvaihe ennen perusteellisemman saneerauksen aloittamista. Meiltä saat remonttipurkutyöt ammattitaidolla ja turvallisesti tehtynä.

VASTUULLINEN JA ASIANTUNTEVA PALVELU

Varsinaisen purkutyön lisäksi huolehdimme aina myös purkujätteen asianmukaisesta lajittelusta ja poiskuljetuksesta sopivaan jatkokäsittelypaikkaan. Haluamme aina omalta osaltamme varmistaa, että purkujätteen kierrätys tai muu loppukäsittely tapahtuu mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavalla tavalla.

Asbestipurku ja muut purkutyöt Vantaan ja muun Etelä-Suomen alueella – tarjoamme täyden palvelun yksityisille ja yrityksille, olipa kyseessä iso tai pieni purkutyö. Ota yhteyttä!

VASTUULLINEN KUMPPANI